Huur betalen

Eigenlijk is het heel simpel: wij zorgen ervoor dat u een goede woning heeft, u betaalt ons maandelijks huur. We spreken met u af dat de huur vóór de eerste van de maand bij ons binnen moet zijn. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld de maand november moet betalen, de betaling vóór 1 november binnen moet zijn bij Servatius.

Automatische incasso

Betalen doet u bij voorkeur via automatische incasso. Hiermee machtigt u Servatius om maandelijks het bedrag voor de huur van uw bank- of girorekening af te laten schrijven. Wel zo gemakkelijk: uw huur wordt zo (bij toereikend saldo) altijd op tijd betaald en nooit vergeten. Een andere manier van betalen is door middel van een acceptgiro. Vanwege veiligheidsoverwegingen nemen wij geen contant geld in ontvangst.

Wilt u uw maandelijkse huur middels een automatische incasso betalen, vul dan het formulier in.

Wijziging rekeningnummer

Heeft u Servatius gemachtigd om de huur van uw rekening af te schrijven? En is uw rekeningnummer gewijzigd? Vul dan opnieuw het machtigingsformulier in.

Betalen met iDEAL

U kunt eenvoudig de openstaande bedragen via Mijn Thuis zien. Dan kunt u aangeven welk bedrag u wilt betalen. Omdat alles al voor u is ingevuld, kunt u hiermee veilig en snel met iDEAL de huur betalen. Klik hiervoor op de rode button 'direct betalen' in de rechterkolom. De betaling kan voldaan worden vanaf uw computer of met uw mobiele telefoon. Zodra u de betaling heeft goedgekeurd, kunt u in uw e-mail zien of de betaling is gelukt.

Gerelateerde items:

Wijzigen betaling


Uw eigen betaalgegevens inzien?


Log in om uw betaalgegevens te kunnen inzien