Meld hier direct uw reparatie

Meerdere reparaties melden

Heeft u meerdere reparatieverzoeken neemt u dan telefonisch contact op tijdens kantooruren op het nummer 043-3284300. Wij kunnen dan samen met u alle reparaties op één tijdstip plannen.

Melden reparatie


Volgens de nieuwe coronamaatregelen van de overheid willen wij u wijzen op onderstaande.
Naar aanleiding van de aard van uw melding, wordt er direct een afspraak gepland met onze eigen monteurs of wordt u direct doorverbonden met een van onze onderaannemers.

Ter bescherming van uzelf en de monteurs, vragen we u om onderstaande regels te volgen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.
  • Houd direct bij de voordeur minimaal 1,50 meter afstand van elkaar.
  • Heeft u klachten? Geef dit dan aan, dan maken we een nieuwe afspraak.
  • De onderaannemers nemen nog een dag voor de afspraak contact met u op om te vragen of de situatie veranderd is.
  • Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijven we 1,5 meter afstand houden van Volgens de nieuwe coronamaatregelen van de overheid willen wij u wijzen op onderstaande.
    Naar aanleiding van de aard van uw melding, wordt er direct een afspraak gepland met onze eigen monteurs of wordt u direct doorverbonden met een van onze onderaannemers.

    Ter bescherming van uzelf en de monteurs, vragen we u om onderstaande regels te volgen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.elkaar.
  • Wanneer een monteur klachten heeft, nemen wij direct contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak of we sturen een collega die zijn afspraken overneemt.
  • Wenst u zelf liever een afspraak op een ander moment, dan kan dat uiteraard. Neem dan telefonisch contact met ons op en we plannen een nieuwe afspraak met u.

Om op een veilige manier toch de (noodzakelijke) werkzaamheden uit te voeren, werkt Servatius volgens het protocol Contactloos Repareren. Hoe dat precies werkt? Lees hier de stappen voor Contactloos Repareren.

Wij hopen dat we op deze wijze uw meldingen naar tevredenheid oplossen.

Uw eigen reparatieverzoeken inzien?

Log in om uw reparatieverzoeken te bekijken