SlimWonen App

Servatius stelt gratis de SlimWonen App beschikbaar aan alle huurders die een slimme meter hebben. Die slimme meter krijgt u gratis aangeboden door Enexis. Voor de meeste bewoners gaat Enexis dat doen vanaf de zomer 2019.

De SlimWonen App helpt u om geld te besparen op uw energierekening.
De SlimWonen App krijgt u gratis aangeboden door Servatius en kunt u zelf installeren. Met deze App kunt u besparen op uw energiekosten. Dit kan oplopen tot wel € 300 per jaar. Met de App kunt u zien hoeveel elektriciteit en gas u per dag verbruikt, of uzelf vergelijken met een ander huishouden. Uw eigen bespaardoel en bespaarscore bekijken, de voorschot-check doen en nog veel meer. De SlimWonen App geeft niet alleen inzicht in energiekosten, maar helpt ook om er iets aan te doen. Met tips & klusjes en wedstrijdjes, maar ook met een energieoverstap.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op het moment dat u een slimme meter heeft, ontvangt u van ons per post een brief met activatiecode om de App te installeren.

U heeft al een SlimWonen App?
Heeft u een vraag over de App, dan kunt u terecht bij de Klantenservice SlimWonen App. Deze is bereikbaar per mail: info@SlimWonenApp. U krijgt dan (op werkdagen) binnen 24 uur antwoord.

Meer informatie op www.SlimWonenApp.nl/Servatius.nl of mail naar info@SlimWonenApp.nl.