SlimWonen App

Een aantal jaar geleden is Servatius gestart met een pilot voor het monitoren van het gas- en stroomverbruik van de bewoners via de App van SlimWonen. We zijn tot de conclusie gekomen dat slechts een klein gedeelte van onze bewoners hier gebruik van maakt. In de tussentijd zijn de energiecoaches opgeleid en bereiken zij meer bewoners met hun kennis en kunde waardoor we hebben besloten om te stoppen met het aanbieden van de SlimWonen App. Bewoners die gebruik maken van de app, kunnen deze blijven gebruiken. De App is, voor nu, nog gratis te gebruiken.


SlimWonen is verantwoordelijk voor een veilige verwerking van uw persoonsgegevens binnen de app. Heeft u vragen over uw gegevens? Of wilt uw gegevens laten verwijderen? Neem dan rechtstreeks contact op met SlimWonen via info@slimwonen.nl.


Kijk op de website van de SlimWonen App www.slimwonenapp.nl voor alle informatie over het gebruik van de app. Heeft u een vraag over de App en staat uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Mail dan naar info@slimwonenapp.nl.